ÚJDONSÁG! BIOTRANZITOK !

Miért van az, hogy az egyik front kikészít minket, egy másik pedig nem? Miért érezzük magunkat egyszer minden ok nélkül kirobbanó formában – és máskor pedig mint egy kutya a kútban? Ha egyszer sem betegség, sem egyéb külső látható/megfogható oka nincs? 

Ezekre a kérdésekre próbál választ adni (évezredek óta!) egyrészt a születési horoszkóp és a bolygók járását elemző TRANZITOK vizsgálata, másrészt a hetvenes években Japánban felfedezett BIORITMUSOK, amely fizikai-érzelmi-szellemi ciklusokat vélt találni a jelenség okaként. (23, 28 ill. 33 napos ciklusokkal). Anno az Interpress Magazin hosszú cikkben számolt be a japánok alapos statisztikai vizsgálatáról, amiben több ezer baleset elemzése alapján jutottak ezekre az eredményekre. (Természetesen ezek cáfolata is megjelent később – de minek nem?!)

Nos mi van akkor, ha szinergikus hatásban vannak ezek a külső-belső ciklusok?! A külvilág IS hatással van ránk, de a szervezetünk pillanatnyi állapota IS! “Mobilis in mobili” Mozgó a mozgóban, ez volt Némó-kapitány jelmondata. Én is változok – és a világ is változik. A KETTŐ eredője számomra az éppen aktuális VALÓSÁG.

Akinek kedve-ideje engedi, nyugodtan figyelheti mindkettőt!

A bioritmus kritikus napjaival korrigált tranzitokat nevezem biotranzitoknak. (Tudtommal jogos névadó vagyok, mert eddig más még nem fedezte fel ezt az “újszülöttet”.)

Jó szórakozást!

Szólj hozzá!