Forradalom a XXI. századi gyógyításban.

Nagyon jó szívvel ajánlom ennek a két doktornőnek a munkásságát! Személyes tapasztalatom, hogy fantasztikus tudás és szabadalmak serege van mögöttük, és a csapatuk mögött, amelyik lassan már az egész világon dolgozik.

A XXI. szd. teljesen új gyógyítási lehetőségeket és egészség-megőrzési megoldásokat hoz el, az anyagi haszonelvű „betegség-ipar” korszaka után!!

Már benne vagyunk…

Mielőtt bárki úgy gondolná, hogy anyagilag érdekelt vagyok ezeknek a szabadalmaztatott termékeknek a terjesztésében, akkor teljesen tévúton jár, mert semmi ilyesmi nem vezet. Viszont az új felfedezések és a megtapasztalt valódi eredmények, gyógyulások ismertetését, terjesztését, határozottan közügynek tekintem! Véleményem szerint a harmadik évezredben az egók korszaka után eljön az a világ, amikor az egész emberiség egy élőlényként tekinthet magára, ahol mind a 7-8 mrd ember ennek az „élőlénynek” egy-egy sejtje – mégha erről semmit sem sejt.

Mikor fedezték fel az un.Transzfer Faktorokat ? (átviteli tényezőket, vagy átviteli komponenseket)
https://www.4life.com/corp/page/69/transferfactor

1949-ben Dr. H. Sherwood Lawrence, a New York-i Egyetem immunológusa megállapította, hogy az immunrendszer válasza egy fehérvérsejt-kivonat révén átvihető a donorról a recipiensre. Arra a következtetésre jutott, hogy ezek a kivonatok olyan „tényezőt” tartalmaznak, amely képes átadni a donor immunitási információit a recipiensnek. Dr. Lawrence ezt követően megalkotta a „transzfer faktor” kifejezést.

1998-ban a 4Life alapítói, David és Bianca Lisonbee engedélyezték a szabadalmat a tehén kolosztrumból történő transzfer faktorok kinyerésére. A 4Life Transfer Factor® Classic bevezetése megnyitotta a kaput új immunrendszert támogató termékek előtt. A 4Life elkötelezettsége a transzferfaktorok kutatása iránt fokozatosan emelte a modern kor immunrendszer-kiegészítésének színvonalát.*

A sok táplálék-kiegészítővel ellentétben a transzfer faktorok nem vitaminok, nem ásványi anyagok vagy gyógynövények (olyan anyagok, amelyek tápanyagokkal látják el a szervezetet). A transzferfaktorok olyan molekulák, amelyek az immunrendszer memóriáját és tudását egyik entitásról a másikra továbbítják. A Transfer Factor a tudomány úttörő innovációja az immunrendszer újfajta támogatásában.

Kezdésnek jó bevezetés ebben a tavaszi időszakban az éppen "aktuális" légúti nyavalyákra való felkészülés, de akit az egyéb lehetőségek is érdekelnek a YouTube-on és a cég magyarországi honlapján találhat további infókat.

Szólj hozzá!