Forradalom a XXI. századi gyógyításban.

Nagyon jó szívvel ajánlom ennek a két doktornőnek a munkásságát! Személyes tapasztalatom, hogy fantasztikus tudás és szabadalmak serege van mögöttük, és a csapatuk mögött, amelyik lassan már az egész világon dolgozik.

A XXI. szd. teljesen új gyógyítási lehetőségeket és egészség-megőrzési megoldásokat hoz el, az anyagi haszonelvű „betegség-ipar” korszaka után!!

Már benne vagyunk…

Mielőtt bárki úgy gondolná, hogy anyagilag érdekelt vagyok ezeknek a szabadalmaztatott termékeknek a terjesztésében, akkor teljesen tévúton jár, mert semmi ilyesmi nem vezet. Viszont az új felfedezések és a megtapasztalt valódi eredmények, gyógyulások ismertetését, terjesztését, határozottan közügynek tekintem! Véleményem szerint a harmadik évezredben az egók korszaka után eljön az a világ, amikor az egész emberiség egy élőlényként tekinthet magára, ahol mind a 7-8 mrd ember ennek az „élőlénynek” egy-egy sejtje – mégha erről semmit sem sejt.

Mikor fedezték fel az un.Transzfer Faktorokat ? (átviteli tényezőket, vagy átviteli komponenseket)
https://www.4life.com/corp/page/69/transferfactor

1949-ben Dr. H. Sherwood Lawrence, a New York-i Egyetem immunológusa megállapította, hogy az immunrendszer válasza egy fehérvérsejt-kivonat révén átvihető a donorról a recipiensre. Arra a következtetésre jutott, hogy ezek a kivonatok olyan „tényezőt” tartalmaznak, amely képes átadni a donor immunitási információit a recipiensnek. Dr. Lawrence ezt követően megalkotta a „transzfer faktor” kifejezést.

1998-ban a 4Life alapítói, David és Bianca Lisonbee engedélyezték a szabadalmat a tehén kolosztrumból történő transzfer faktorok kinyerésére. A 4Life Transfer Factor® Classic bevezetése megnyitotta a kaput új immunrendszert támogató termékek előtt. A 4Life elkötelezettsége a transzferfaktorok kutatása iránt fokozatosan emelte a modern kor immunrendszer-kiegészítésének színvonalát.*

A sok táplálék-kiegészítővel ellentétben a transzfer faktorok nem vitaminok, nem ásványi anyagok vagy gyógynövények (olyan anyagok, amelyek tápanyagokkal látják el a szervezetet). A transzferfaktorok olyan molekulák, amelyek az immunrendszer memóriáját és tudását egyik entitásról a másikra továbbítják. A Transfer Factor a tudomány úttörő innovációja az immunrendszer újfajta támogatásában.

Kezdésnek jó bevezetés ebben a tavaszi időszakban az éppen "aktuális" légúti nyavalyákra való felkészülés, de akit az egyéb lehetőségek is érdekelnek a YouTube-on és a cég magyarországi honlapján találhat további infókat.

“Forradalom a XXI. századi gyógyításban.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Akit komolyan érdekel az immunrendszer javításának lehetősége a transzfer-faktorok segítségével, azoknak készítettem egy kis összefoglalót a tudományos háttérről, valamint a cég és a termékek elérhetőségéről:

  Hatalmas lépés a gyógyításban, és a megelőzésben egyaránt!

  Kezdjük az alapoknál!

  Manapság kétféle beteg van: egyesek attól betegek, mások meg nem attól… 🤗

  De mindegy is, hogy mitől beteg valaki, ha gyógyulni szeretne, ehhez a saját immunrendszere áll leginkább rendelkezésére! Ehhez már találtak egy olyan szert (és XXI. századi technológia is van hozzá), amit nyugodtan lehet „katalizátornak” mondani (ez az. ún. „transzfer faktor”), ami többszörösére növeli az immunrendszer kondícióit, és így minden gyógyhatású készítmény hatását!!
  Aki nem hiszi, járjon utána…
  (Ebben tudok segíteni 🤗)

  Akit a tudományos háttér is érdekel, nemcsak a tapasztalat: 4Life dokuk:
  https://metaxy.hu/wp-content/uploads/2024/03/vetvicka-2020-int-j-clin-pathol.pdf

  https://metaxy.hu/wp-content/uploads/2024/03/vetvicka-2020-int-j-clin-pathol.pdf

  https://metaxy.hu/wp-content/uploads/2024/03/tf-magyar-orvosihetilap.pdf

  Aki pedig szeretné használni, az vagy megkeres, vagy maga is regisztrálhat itt (a kizárólagos gyártó és forgalmazónál) : https://4l.shop/A3SZ6

  Válasz

Szólj hozzá!