SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

TÁRGY: Költözés

Mivel a tárhelyszolgáltatóm több mint tíz év után felmondja a továbbiakban a blog-szolgáltatást, ezért költözni kényszerülök.

Annyi segítséget kaptam, hogy készítettek egy bejegyzést ezzel kapcsolatosan: https://blog.eoldal.hu, de a költözést mindenkinek magának kell megoldania.

Meg kell mondjam, hogy szerencsére ehhez a művelethez három hónapot biztosítanak, így van kis idő erre az egészre 2023.01.31.-éig.

Minden rosszban van valami jó is…

Kedves párom szokta ezt mondogatni alkalmanként, amitől eleinte kissé ideges lettem, de azóta beláttam, hogy tényleg van benne igazság! Most például bejárathatom használat híján kissé berozsdásodott „programozói” agytekervényeimet a WordPress-el és egyebekkel való ismerkedés közben.  Ezen kívül a jó tíz éves bejegyzéseim másolgatása és szerkesztgetése közben jó látni, hogy miket írtam anno? Hogy pontosan olyan irányban haladunk azóta is, amiknek a fontosságára felhívtam a figyelmet!

Persze ez rengeteg időt is igényel! Több mint 200 bejegyzés áthelyezése, valamint az átlag 10 kapcsolódó média-tartalom illetve külső-belső hivatkozás megfelelő kezelése… Nos ebben is van jó! Mert így kevesebb időm marad a mára már teljesen értéktelen szajha média figyelésére és a különböző buborékokban szorongók követésére.

A kocka el van vetve.

Amint a költözés megtörtént, reményeim szerint gyakrabban jelenkezhetek újabb bejegyzésekkel – azért is, hiszen a „nemzetközi helyzet fokozódik”…

Addig is egy továbbgondolásra alkalmas videót ajánlok:

(Magyarország milyen módon tudja betölteni azt a küldetést, amit Isten kijelölt a számára? Kik segítenek és állnak mögöttünk? Szellemi őseink milyen hagyatékot bíztak ránk? Tétlenkednek-e most vajon eltávozott szellemi őseink, vagy folyamatosan segítenek bennünket? A figyelem most erőteljesen az érzék feletti szférára irányul. Hogyan hat a nagy újraindítás tervére az, hogy az emberek elkezdtek felébredni? Számított-e erre a régi szisztéma, hogy az emberek agyában felébred valami? Történelmi esélyben vagyunk! A magyar nép a keletkezés népe. Fiatal és vad, nyers erő! Finoman megszelídítve sok új színt hozhat még Európa számára!)

A gondolat szabad, mint a madár!  

pa272994-szalto-mortale-szabadon.jpg

pa272984-csak-szabadon.jpg

pa272989-szabadon.jpg

Csak szabadon! A képek Oláh Katalin Kinga szobrairól készültek (az alkotó engedélyével)

Szólj hozzá!