Szakadozik a fátyol

„Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre.”
(1Kor.13,12)

Az előző bejegyzésben egy lehetséges diagnózison és terápián meditálva, rátaláltam egy lényegében nagyon hasonló gondolatmenetre, amit az alábbiakban beidézek, mert igencsak elgondolkodtató:

Egyre többen látjuk és értjük, hogy civilizációnk zsákutcába jutott. Ennek okai szerteágazóak és éppen ezért fontos, hogy közös nevezőre jussunk mind a probléma gyökerét, mind a problémát enyhítő megoldást illetően. Sajnos ahányan vagyunk, annyi elképzelés létezhet “megoldásra”, ugyanis mást látunk problémának. Kormányok pénzhatalmi kartellek érdekeit képviselik és nem a lakosságét. Politika, tudomány és vallás népszerű képviselői is elfordultak az emberiségtől, amire a szkeptikuskerekasztal.com weboldalon is számos érv, bizonyíték található. Magunkra maradtunk már hosszú ideje, ugyanakkor ez lehetőséget nyújt a közösségért felelősséget vállalni képes individuum felemelkedésére, ellentétben a kollektívába történő, bölcsőtől a sírig tartó szisztematikus beolvasztásával. Ennek eléréséhez az első lépés az alapos, hiteles, megfontolt tájékozódásunk és embertársaink hatékony tájékoztatása, lakossággal való kulturális interakció létrejötte. A társadalom megosztása fontos eszköze a mindenkori hatalomnak a szabad információáramlás akadályozása által és ebben elengedhetetlen a TE és MINDANNYIUNK önálló, felelősségteljes közreműködése, egyfajta békés gerilla tevékenységet folytatva az önkénteselvűség és békés engedetlenség jegyében. Ehhez ajánlok fel eleméleti és gyakorlati segédletet, eszközöket a tudástár rovatban.

Megoldás?

A megoldás nem a Szkeptikus Kerekasztaltól, nem egy aktivistától, szónoktól, önjelölt “bölcsek tanácsától”, vagy egy politikai vezetőtől, hanem mindannyiunktól fog érkezni. A vezetők iránti bálványimádat korának és centralizált politikai rendszereknek véget kell vetnünk, hiszen problémáinkat eddig is ezek okozták. Demokrácia, szocializmus, kommunizmus és fasizmus mind a kollektivizmus ideológiáján alapulnak és mint olyan, működésüknek legfőbb funkciója az individuum érdekeinek feláldozása a tömeg (központi manipuláció által generált) igényeinek oltárán. Amíg egy politikailag és gazdaságilag centralizált rendszerben létezünk, a korrupció a jelenlegihez hasonló mértékeket fog ölteni. Mindannyiunknak saját vezetőinknek kell lenni és önállóan szervezni, formálni közösségek hálózatát, hiszen a jövő társadalmában a kritikus gondolkodó, a tudatos ember várhatóan folyamatos diszkrimináció áldozata lesz. Új társadalmi modellekre van szükségünk, melyek egyéni szerveződésen alapulnak, kizárva a központi irányítást és ezáltal a korrupció jelen mértékű elburjánzását. Jelenleg hatalmi érdekcsoportok nagy erőkkel dolgoznak számukra megfelelő, hatalmi pozíciójukat bebiztosító új globális társadalmi modell beiktatásán, mely szintén a kollektivizmus ideológiáján nyugszik és az individuum totális elnyomásán. Egy rendszerre van szükségünk, amiben az egyének képesek egyezményes úton létrehozni élhető morális keretrendszert hatékony működésükhöz, valamint szabadpiaci kereskedelmet, mely az állami szolgáltatások helyett átlátható – feltételezhetően kapitalista – rendszerbe foglalja többek között az egészségügyet, közhasznú szolgáltatások skáláját, oktatást, mezőgazdaságot, jogalkotást és rendvédelmet. A természetes élet alkonyát éljük és a társadalom kettészakadásának pillanatában létezünk. Ezt tekinthetjük lehetőségnek és egyénileg megtehetünk lépéseket egy olyan világ felé, melyben elnyomás nélkül tudunk létezni. Természetesen, a széles publikum bevonása nélkül nem várható érdembeli változás, ami lépésenként érhető el, hosszas erőfeszítések, gyakorlatban működő modellek, önkénteselvűség, példamutatás és hatékony ellenpropaganda kampányok által.

Hogyan tehetjük ezt meg a XXI. században?

Ehhez nyújt információt a folyamatosan bővülő tudástár. Amennyiben fontosnak tartod, hogy ezek a gondolatok, “mint vírus” terjedjenek és széleskörben diskurzus tárgyát képezzék, akkor a következőket teheted:

  • Tájékozódj a jelenlegi helyzetről és lásd, hogy a COVID nem egy világjárványt jelöl, hanem egy technofasiszta rendszer érkezését, bevezetését.
  • Művelődj anarchia, szabadpiaci kereskedelem terén (agorizmus, crypto kereskedelem, banki és állami felügyelet alól mentes valutákkal történő és barter kereskedelem).
  • Terjeszd a megszerzett információt transzparensekkel, szórólapokkal, levonókkal, plakátokkal (ablakodban, üzletedben, bérelt táblákon), viselettel, online megosztásokkal – INGYEN LETÖLTHETŐ SZÓRÓANYAG ITT.
  • Kövesd a Goebbels-féle, bizonyítottan hatékony propaganda kampány legfőbb szabályát…ISMÉTELJ, ISMÉTELJ, ISMÉTELJ, amíg nem rögzül a lakosságban az adott információ.
  • Jelenj meg demonstrációkon, hogy a publikum lássa és értse, miért állunk ellen a rendszernek.
  • Fogj össze ismerőseiddel és kezdjetek saját aktivizmusba.
  • Kérj jogi tanácsadást és pereld be a bűnösöket, akik kényszerítik a jelenlegi emberi szuverentiást sértő rendelkezéseket.
  • Csatlakozz a Békés Gerilla Mozgalom Telegram csoporthoz és oszd meg ötleteid, tevékenységed, eredményeid a témában.
  • Támogasd, ahogy csak tudod azokat, akik elképzeléseivel egyetértesz és a megvalósításon dolgoznak.
  • Ha vállalkozó vagy és szeretnél üzleteddel részt venni az individuum forradalmában, esetleg lokális aktivista csoportod van és szeretnéd, hogy mások is csatlakozzanak a környékeden, küldj egy üzenetet itt.

És ne feledd…Az egészségügyi diktatúra csupán a kezdet!

Szólj hozzá!