No prophet is accepted in his own country

Egy próféta sem kedves az ő hazájában. (Luk. 4,24)

P.S.: (2013 Június ) Mára már szinte minden hivatkozás „véletlenül” eltűnik a blogokból… De vannak újabb próbálkozók: http://ertelmesen.blog.hu/2013/02/20/erszukulet_elleni_vakcina_2

(Amíg ezt is el nem takarítják az új idők III/III-as szolgái)

Egy újabb magyar szabadalom “fogságban”… Horváth prof. találmánya is szépen példázza az „igét”:

Nos ezt a szentenciát lassan-lassan már megtanulhatjuk idehaza – a saját bőrünkön, és nem ártana megtudni más népeknek sem. Erre kétszeresen is kiváló lehetőségünk van (elődeinknek hála): ezer év óta fogadtunk – és fogadunk be ma is – mindenféle népeket.

De ha ez sem lenne elég, innen is elszármazott ez alatt pár millió emberünk, a világ minden tájára. Van tehát szószólónk mindenhol, itthon és “ott”-hon egyaránt. Az egész világon. Elődeink áldozata mára már világos, nekünk csak annyi a teendőnk:

HIRDETNI KELL ÁLDOZATUKAT! Például az “aradi tizenhat” áldozatát…

Mert könnyen lehet, hogy még szomszédaink sem tudják ezer éves történelmünket – távolabbi embertársainkról már nem is beszélve. Technikai akadály ma már nem lehet. A többit azután mindenki maga döntse el.

Tudjuk, hogy mielőtt elvégezik a szent nép erejének rontását, … előbb hirdettetnie kell az evangyéliomnak minden pogányok között. (Dán.12,7 és Márk 13,10) Nem a szavak, hanem a tettek és az igaz történelem Evangéliumának. Egy kis idő van még.

És akkor… kezdődhet a végjáték.

Jaj néktek törvénytudók! mert elvettétek a tudománynak kulcsát: ti magatok nem mentetek be, és a kik be akartak menni, azokat meggátoltátok. (Luk. 11,52)

A XX. századot Budapesten csinálták (Nature 2001/1) Nyakunkon a harmadik évezred! Van feladat bőven! 

Amíg a dolgok nincsenek a helyükön – addig a szavak sem nyugodhatnak.

Szólj hozzá!