Borul a vak-cina bili

Dr. Surányi

Akkor engedtessék meg nekem. Bristolban (UK) praktizáló kórházi orvos vagyok, endokrinológus. Látom azt is, hogy mi folyik a “COVID-intenzíven” ÉS amiről mélyen hallgat a mainstream, régebbi szóhasználattal “szajhamédia”, azt is látom. Nevezetesen, hogy állítólag egyáltalán nincs mellékhatása az oltásoknak.

Helyzetleírás (Bristol Royal Infirmary, UK) első kézből:

Itt az intenzíven lévők (nebulizer breather) 72%-a 2x oltott 6 hónapon belül (itt még csak most kezdődik a 3x oltás divatja).

Ahogyan a magyar eseményeket követem (már nem annyira), fura, hogy mindenki elfeledkezett Gulyás elszólásáról, miszerint az oltottak aránya országosan az intenzíven 45%. (Ki is vonták utána Gulyást a forgalomból, büntiből koronásnak kellett lennie. De a hivatalos kormányzati tájékoztató szövege megvan még.)

Nekem csupán 5 problémám van az oltással kapcsolatban, ezeket fel is sorolom:

1) Nem véd a fertőzéstől. (Bár ezt már mind tudjuk, ne feledkezzünk meg arról, hogy EREDETILEG ezt ígérték. Emiatt módosította a “vaccine” definícióját is a WHO. A védőoltás 2019-ig definíció szerint védett a betegség elkapásától is, nem csupán a súlyosabb tünetektől. A WHO meghatározás változását linkekkel alá tudom támasztani.)

2) Nem akadályozza meg a vírus terjesztését az oltottak által. (Már az itt mértékadónak tartott Lancet is megírta, hogy UGYANANNYIRA terjesztik a vírust az oltottak, mint az oltatlanok. Ha még ehhez azt is hozzátesszük, hogy az oltottak magabiztosan mászkálnak olyan helyekre is, ahová az oltatlanok be sem tehetik a lábukat, látható, hogy a 4. hullám kialakulásáért kik a felelősek elsősorban. A gyengébbek kedvéért: az oltottak. Ők azok, akik esetleg kisebb tünetekkel is mozognak ide-oda, az oltatlanok óvatosabbak, “állítólag” a súlyosabb tüneteik miatt eleve nem áll módjukban közösségi helyekre menni, ahol tömegesen fertőzhetnek. BTW, ez is ellentétben áll a védőoltás 2019-ig hatályos definíciójával. Pedig ezt is ígérték még kezdetben.

3) A “védőoltás” “hatása” maximum 4-6 hónapig tart. Szerintem addig sem igazán, de ehhez a “tényhez” (nem véletlen a sok idézőjel) nem tennék hozzá semmit. Elég ciki ez magában is.

4) A “védőoltás” nem, vagy csak minimális mértékben véd a variánsok ellen. Még mindig a wuhani vírus ellen kifejlesztett “vakcinával” oltanak, ma pedig a BionTech is kijelentette, hogy az Omicron miatt új “vakcina” kell majd. Szerintem a Covid-kultusz hívői jobban teszik, ha még most hűségkártyát, előfizetést vásárolnak.

5) És a lényeg, amiről beszámolhatok, mint endokrinológus: rengeteg a kifejezetten az oltástól lerokkant, de a meghalt emberek száma is. Én határozottan úgy látom, hogy az oltás miatt már most többen halnak meg, mint a járvány miatt, de ez SOHA nem lesz elismerve, én is az állásomat kockáztatom, hogy erről beszélek, de le kell írnom.

Kifejezetten jól kezelt és kordában tartott, potenciálisan halálos autoimmun kórképek újulnak ki az oltás után 2-3 héttel, allergiák fokozódnak vagy jönnek elő.

Nem igazán találkoztam olyan hölggyel, akinek (ha abban a korban volt) nem borította volna fel a menstruációs ciklusát 3-4 hónapra az oltás (ez különösen problémás, ha gyermekáldásra számítanak például CSOK miatt), de olyat is láttam 10 fő felett, akiknek 60 éves kor felett közel 10 évi menopauza után “megjött” megint és ömlött. Endokrinológusként nagyon durva hormonkezeléseket kellett alkalmaznom, ami a szakmai elveimmel ellentétben volt, de én is pénzből élek és a kollégák is.

Recidiviába szorult fertőzések, daganatok is újultak ki nem kis számban rögtön az oltásokat követő 1-2 hónapon belül, ez gyakori eset volt. Bőrgyógyász kollégák mondják, hogy tünetek nélküli ekcémák, pikkelysömörök, hidradenitis suppurativák nem csak kiújultak, de eddig nem látott mértéket öltöttek, lehetetlenné téve sok-sok ember életminőségét. Engedtessék meg, hogy a gyermekáldást váró hölgyekkel itt most ne foglalkozzak, ott is gond van (mégpedig komoly) azok között, akik mindkét oltást felvették.

Viszont UTASÍTÁST kapott mindenki, hogy semmiféle hirtelen az oltás után 2 hónapon belül feltűnt kórképet NEM LEHET ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZNI az oltással. Úgyhogy erről hiteles statisztika soha nem lesz, de irtózatos nagyságrendről van szó.

Szerintem (ez szigorúan saját becslés) az oltottak 6-8%-a minimum 1-2 éven belül halálos kórképet szedhet össze. (Persze ezt a maradék 92-94% lesz*rja.) A betegség halálozási aránya ennél jóval kisebb, pláne a fiatalok körében. Nem akarom ezt túlmagyarázni, a hittérítők soha nem éltek sokáig egy szekta esetében.

Hát, egyelőre röviden ennyit. Mindent alá tudok támasztani, amit itt leírtam.

A politikai környezet ehhez nem megfelelő, de vállalom.

Amúgy többen írták (ráadásul néhányan jól ráérezve már a vírushiszti, a kollektív pszichózis kezdetekor), hogy itt nem a vírus a lényeg, hanem az, ami MÖGÖTTE folyik, egy teljes gazdasági-szociális paradigmaváltás, amiről frankón megy a figyelem elterelése.

FORRÁS: http://www.antalffy-tibor.hu/3706-betekintes#comment-309716

Szólj hozzá!