Akkor már kezdhetjük?

(mindennek rendelt ideje van…)

“Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.”
 

Igen, éppen ideje elkezdeni az építkezést. Már minden romokban van, a pusztítók végre elvégezték hosszadalmas munkájukat, a “terep” letakarítását mindenféle felesleges zavaró dologtól, ami zavarta a tisztánlátást. Eljött a mi időnk, az építők ideje.

“Lásd, én e mai napon népek fölé és országok fölé rendellek téged, hogy gyomlálj, irts, pusztíts, rombolj, építs és plántálj!(Jeremiás 1:10)

Kik ezek a “mi”?

Ha valaki számára még mindig nem lenne világos, hogy ki tartozik a mag népébe, akkor hamarosan megtudja. Egyre több helyen fog ugyanis találkozni vele szerte a világon, még az is, aki nem beszél magyarul. Ahogy minden szétszóródott mag is ugyanazt a “tudást” viszi és hordozza magában, bárhova kerül is a föld kerekén! Ha a mag szelleme csírázásnak indul, kiszabadul a “palackból” (nem csak itt található, ezen az alig 93000 km2-nyi területen), szellemisége és cselekedetei mutatják meg – bár nyelvtudás sem árt, de nem feltétel!

Egy oltott ausztrál újságíró közben ezt írja:

“Az oltatlanok az elmúlt két év hősei, mert lehetővé tették, hogy, legyen egy kontrollcsoportunk ebben a nagy kísérletben, és hogy leleplezhessük a Covid vakcinák elégtelenségét.

Az oltatlanok sok harci sebet és sérülést viselnek magukon, mert ők azok a bátor emberek, akiket megpróbáltunk szellemileg megtörni. Senki sem akar beszélni arról, hogy mit tettünk velük, és ezzel szemben, milyen feltárásokra kényszerítettek ők a “tudományt”.

Tudtuk, hogy a teljesen beoltottak csökkenő immunitása ugyanolyan kockázati potenciállal rendelkezik, mint az oltatlanok kisebbsége, mégis különleges üldöztetésnek tettük ki az oltatlanokat.

Azt mondtuk ugyanis, hogy nem cselekedték meg “a közjó érdekében a helyes dolgot”, min mi, akik testünket és egészségügyi autonómiánkat átadtuk az államnak.

Ausztráliában az úgynevezett egészségügyi szakértők és politikai vezetők közül sokan elismerték, hogy a cél az volt, hogy szinte lehetetlenné tegyék a be nem oltottak életét.

A harcot a kollektív csőcselék sokszorosan megerősítette, és a munkahelyen, a barátok között és a családi összejöveteleken, szívesen megvívták.

Ma a kemény igazság az, hogy egyik sem volt indokolt, mivel gyorsan átcsúsztunk az igazságosságból az abszolút kegyetlenségbe.

Hibáztathatjuk vezetőinket és egészségügyi szakembereinket a nyomásgyakorlásért, de a társadalom minden egyes tagját felelősségre kell vonni azért, hogy beleesett a jól megtervezett csapdába.

Tettük ezt annak tudatában, hogy az elvi ellenállás megfizethetetlen, ha arról van szó, hogy mi kerül a testünkbe, és hagytuk, hogy elhitessék velünk, hogy egy újabb hatástalan oltás az oltatlanok hibája, és nem pedig a hatástalan oltóanyagok és halálos oltások mérgező politikájának hibája.

Örömünket leltük abban, hogy bűnbakot csináljunk a be nem oltottakból, mert a hatalom megszállott politikusai által szervezett hónapokig tartó lezárások után jó érzés volt valakit hibáztatni és máglyán elégetni.

Azt hittük, hogy a logika, a szeretet és az igazság a mi oldalunkon áll, így könnyű volt halált kívánni az oltatlanokra, ami azért ironikus, mert a legtöbb ember, aki meghal, be van oltva, amit kényelmesen és csendben eltussolnak.

Akik közülünk gúnyt űztünk az oltatlanokból, azért tettük ezt, mert irigyeltük a bátorságukat és az elveiket, és nem hittük, hogy az oltatlanok sértetlenül megússzák, és bokszzsákot csináltunk a tagadókból.

Több száz prominens szerepet játszó színészt kell felelősségre vonni azért, hogy nyilvánosan becsmérelték a be nem oltottakat, és a közösségi médiában szították és bátorították a dühös tömeget.

A csőcselék, az álarcos fanatikusok és a vakcinatanítványok megszégyenítették magukat azzal, hogy “fogadást kötöttek” az oltatlanok ellen, mert az intézkedéseket bevezetőknek csak annyi hatalmuk volt, amennyit mi adtunk nekik.

Nem a felelős magatartás volt az, ami véget vetett a nagy gyógyszergyártók, Bill Gates és számos szervezete, valamint a Világgazdasági Fórum uralmának. ….

Hála jár azoknak az embereknek, akiket megpróbáltunk megszégyeníteni, nevetségessé tenni, kigúnyolni és lealacsonyítani.

Mindannyiunknak meg kellene próbálnunk némi belső hálát érezni az oltatlanok iránt, mert bekaptuk a csalit, és gyűlöltük őket, mert kitartásukkal és bátorságukkal időt nyertünk arra, hogy rájöjjünk, tévedtünk.

Így remélhetőleg, ha valaha is újra bevezetik a himlővel vagy más betegségekkel vagy vírusokkal kapcsolatos oltási követelményeket, többen közülünk felismerik a kialakulóban lévő tekintélyelvűséget, amely nem a jólétünkkel, hanem inkább a hatalommal és az ellenőrzéssel foglalkozik.

Az oltatlanok elleni háborút elvesztettük, és ezért mindannyiunknak nagyon hálásnak kell lennünk.”

#ajózanparasztbeszól

Az elvevők és meghagyók története nem mostanában kezdődött, de ma érkezett a fináléba. És az nevet igazán, aki utoljára nevet…

A nyitókép forrása: Bolla Ágnes “Megújhodás”  

Korábbi hozzászólások

Végjáték

(Valaki, 2022.09.16 07:51)

Uzoni Dávid 0609 Németh Sándor, a zsidó világösszeesküvés és az Antikrisztus – 4 of 4

https://youtu.be/Zqi_sNUX4TU

Olaszországi helyzetkép

(Valaki, 2022.09.04 21:04)

Szólj hozzá!