Várakozás közben

„Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok
sem a napot, sem az órát. ..”
(Mt. 25,1-13)

Az ilyen időkben, amikor kénytelenek vagyunk várakozni valaminek az eljövetelére, jól jöhet egy kis elfoglaltság! 🙂

Ma már a Luca-székkel való foglalatosság helyett inkább az on-line „térből” szemezget az ember fia és lánya, hogy jobban teljen az idő. ..

A széles választék két legszélső „polcáról” ajánlok most egy-egy különleges darabot, az egyik egy jól dokumentált történelmi visszatekintés az elmúlt száz évünkből, az oktatás területéről. Címe: A világ (le)iskoláztatása. Ebből lassan vizsgázik az emberiség…

A másik pedig pont ellenkezőleg, egy tökéletes fantasy, vagy sci-fi, ehhez illően nulla adattal és dokumentummal – viszont óriási fantáziával. Erről az utóbbiról azért el kell mondani, hogy

CSAK ÓVATOSAN!!!

Imádnivalóak a fazon könyvei, de fikcióként kell olvasni, a valósághoz nem sok köze van, mert a legalpáribb szcientológus propaganda. De regényként nagyon szórakoztatóak az írásai. 
(Pont úgy, mint a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard esetében, aki sci-fi íróból lett vallásalapító.) 

Duncan Shelley egy magyar ember igazából ez a figura, Bodor Csaba a valódi neve, csak szeret maga köré misztikus ködöt képezni, hogy jobban vegyék a könyveit és többen fizessenek be az írótanfolyamára. Nezzétek miként méltatja Julius Andant irásait http://duncanshelley.com/, amit majd méltán idéz könyveiben. (Rózsa Ákos szavai)

Unatkozás helyett mindegyik nagyon gondolatérlelő!

Ez a dokumentumfilm:

Ez pedig a fantasy, csak erős idegzetűeknek és időmilliomosoknak! 

Julius Andan – Világ a színfalak mögött

https://youtube.com/watch?v=caGrlvZPojc

Ez a link:  https://youtu.be/z_pj8jgrENo

Szólj hozzá!