Nézzünk végre a függöny mögé!

Kiknek is hasznosak a (v)álságok?

„Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!”

Ritkán osztok meg anyagokat – mindenkinek véges az ideje -, de ezúttal egy mindenkinek húsbavágó téma aktuális állásáról jelent meg egy kiváló összefoglaló.

Hogyan lett Lenin és Sztálin rendszeréből Európai Unió!!

Az igazi hatalmat birtokló egykori Központi Pártbizottságból Európai Bizottság!?!

KIK EZEK A LEGFELSŐ HATALMAT BIRTOKLÓ KOMISSZÁROK, AKIKET SOHA SENKI SEM VÁLASZTOTT!?!

Brüsszelre és „nemlétező” kézi vezérlőire rátört az irigység. Megtetszett nekik a Szovjetunió központi tervezésű mindenre kiterjedő hatalma. De pontosan miként képzelik a szabad nyugaton a rendszerváltó hatalomátmentést? A pénzrendszer totális központosításával. Ez egyre nyilvánvalóbb, ráadásul már évtizedek óta tervezik mindezt a háttérben. A kifosztó, elnyomó petrodollár rendszert létrehozásakor szintén válságba, inflációs és háborús fedősztoriba csomagolták. Most ismét manőverre készül a „nemlétező” háttérerő, hogy az emberiség totális alávetését a pénzügyi központosítással megvalósítsa és hatalmát átmentse. Ki akarják kényszeríteni a CBDC, a központi banki digitális valuta bevezetését.
Ebben a szemfelnyitó anyagban Prof. Richard Werner német közgazdászt a központi banki politika legavatottabb szakértőjét Ivor Cummins kérdezi a CBDC mögött meghúzódó évtizedes – belterjes és csaláson alapuló – banki manőverekről, melyeknek „természetes” részét képezik a kreált válságok, koviddal, háborúkkal, inflációval és ingatlanpiaci machinációkkal Japántól a Wall Streeten át Brüsszelig. Ha tudni akarod mi történik valójában, ne a fősodratú megvett médiából tájékozódj. A szabadságunk a tét!

Forrás: Ivor Cummins @ YouTube
Crucial CBDC’s with Professor Richard Werner: YOUR Future is Being Decided!

Magyar felirat: Tallián Hedvig

(A kép forrása: https://penzugyifitnesz.hu/miert-nagyon-hasznos-egy-gazdasagi-valsag/

“Nézzünk végre a függöny mögé!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Jó ha mindezek mellett tudjuk, és nem felejtjük:

    „Az ipari civilizáció természeténél fogva egy kamatos-kamatra alapozott hosszú kifutású idejű piramisjáték. (Léte addig volt biztosított, amíg a természet kirablása és az adósok jövőjének felélése ezt biztosította, egészen addig folytatva ezt, amíg már nem marad semmi, amit tönkre tehetne, így végül összeomlik mert máshoz nem ért.) Amíg létezik, addig átmeneti és fiktív többletet termel, amelyet arra használ fel, hogy a kevesek vagyonát és hatalmát gyarapítsa, és arra, hogy kisemmizze és uralja a természetet és a tömegeket. Az ipari civilizáció ennek a végzetes útnak az apoteózisa és kvintesszenciája. A szerencsés kisebbség fényűzésre és szabadságra tesz szert, de csak a teremtett világ lemészárlásával, megmérgezésével és kizsigerelésével. Így hát egy tönkretett bolygót hagyunk rátok, amely kínkeserves létre kárhoztat benneteket, ha vár még rátok valamilyen élet egyáltalán.” – (William Ophuls)

    Válasz

Szólj hozzá!