A hazugság Bábel-tornya újra épül.

Nincs dolgunk vele

„Ha egy közösség a hazugságnak valamiféle zsákutcájába beleszorul, annak első következménye az, hogy nem talál realista és lényeglátó embereket, akikre a maga vezetését rábízhassa. Talál bőségben gyakorlatias embereket, akiknek a számára a gyakorlati munka vagy érvényesülés lehetősége áll mindenekfelett, s ennek érdekében hajlandók abban az értelemben ’realisták’ lenni, hogy a hazugság fennálló és érvényesülő konstrukcióját elfogadják valóságnak. Realizmusuk ilyen módon egy alapvetően hazug építmény megtámasztásában, erősítésében és a tényleges lehetőségek hamis feltételei között való ide-oda tologatásában merül ki.”
(Bibó István)

Miheztartás végett: nem mostanában kezdődött a hazugság piedesztálra emelése. Óh nem. De még Ady sem pontos (sajnos) amikor arról ír, hogy

„Árpád hazájában jaj annak,
Aki nem úr és nem bitang.”

Sokkal régebbi vírus ez… Az írások szerint “Keresztelő János idejétől fogva pedig mind mostanig erőszakoskodnak a mennyek országáért, és az erőszakoskodók ragadják el azt.” (Mt.11,22)

Dr. Paul Craig Roberts (Ronald Reagen pénzügyminiszter- helyettese) honlapján írja:

„A nyugati médiának mindössze két eszköze van.
Az egyik a nyilvánvaló hazugság.
Ez az agyonhasznált eszköz már nemigazán működik- kivéve a s*gghülye amerikaiakat.
A másik: egy probléma hosszas megvitatása, anélkül, hogy a kiváltó okokról beszélnének.”

“A próféták hamisan prófétálnak, és a papok tetszésök szerint hatalmaskodnak, és az én népem így szereti! De mit cselekesznek majd utoljára?!” (Jer. 5,31)

Tudjuk a végét wink már közelít, ég és föld beleremeg…

Mert ebben az Életben a halál fiai(*) megnyerhetnek ugyan még néhány csatát – de a háborút már soha! “Mert Ha valaki fogságba visz mást, ő is fogságba megy; ha valaki fegyverrel öl, fegyverrel kell annak megöletni. Itt van a szentek békességes tűrése és hite.”

Itt tartunk most… (Jel.13,10) Semmi pánik, minden a tervek szerint történik. És megállíthatatlan. Teljesen mindegy már hány blogot-linket távolítanak el…
(Közeledik a finálé.) Merthogy „odafent” egyre szorgosabban vágják maguk a alatt a „fát” (az emberi társadalmat, akikből élnek)

Akik testvérüket eladták…

Ki ne ismerné József történetét, akit testvérei kiutáltak és “eltávolítottak” maguk közül. Ez az eltávolítás először még véresnek és véglegesnek indult, és ha nincs a rangidős Rúben – történetünk-történelmünk másképp alakult volna. (Máig) Már “álomlátó” ifjúként kezdték gyűlölni “nyájaik hizlalásával” foglalkozó testvérei. Minél inkább mesélte “álmait”, annál inkább nőtt bennük az értetlenség és a gyűlölet. Ez a kiválasztottak sorsa. Amikor alkalmuk nyílott rá a többieknek – azonnal kútba vetették. Talán a felejtés feneketlen kútjába akarták temetni?? Ez nem sikerült, mivel kis idő múlva „jobb” ötletük támadt: praktikusabbnak látták eladni inkább 20 ezüstért… (régóta ismerős történet!)

Az igazságszolgáltatás – vagyis apjuk – előtt azután egy vadállatra fogták tettüket, amikor ruháit egy állat vérébe áztatva mutogatták… (Elkezdődött a hazugság Bábel-tornyának építése)

Azt hitték, a történetnek itt a vége, de tudjuk, ez maga az emberiség ma is folyó története. Ami még eddig nyilván nem ért véget, csak vége felé közelít – mert az időt nem lehet megállítani…

A testvérüket eladó rövidlátó “üzletemberek” pedig soha nem ismerik fel még megmentőjüket sem. A napi haszonra beállított képzeletük kevés ehhez a globális látáshoz.

Addig azonban minden szerencsétlen sorsa reménytelen marad, amíg József fel nem fedi arcát. Mert könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, minthogy “ők” felismerjék testvérüket…

Itt tartunk most, testvéreim az Úrban…

De A világ eseményei egyértelműen valamiféle nagy fordulópont irányába haladnak a következő hetekben – a Hazugság Bábeltornya már repedezik…
A rosszfiúk vesztésre állnak!
(Részletek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/10/hillary-clinton-bujkalni-kezd-mikozben.html vagy
http://www.geoworldnews.com/ben-fulford-oct-17th-2016-hillary-clinton-goes-hiding/)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

(*) „Aki nem pap, s oda közelít, a halál fia.”
[Numeri 18,7] Szent István Társulat 2006

“A hazugság Bábel-tornya újra épül.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Van matematikailag is bizonyított megoldás! (VaszilÚr, 2021.02.04 18:03)

  A lényeg: a valódi igazságszolgáltatás helyreállítása. Ez az amit a hagyomány „Igazság Napja” néven emleget.

  Amíg csak Csalók és Balekok vannak a pályán, addig nincs esély a változásra, csak akkor, amikor megjelenik a Bosszuálló is:

  „A szituáció számítógépes elemzése igazolta a fentieket. A Bosszúálló csakugyan evolúciósan stabil stratégiájának bizonyult a Balekkal és Csalóval szemben, mivel egy nagyrészt Bosszúállókból álló populációban sem a Csaló, sem a Balek viselkedési forma nem tud elterjedni.”
  https://zvarga.com/versenyahaszonert-jatekelmelet-akozlegeloktragediaja/

  Válasz

Szólj hozzá!